Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je danas, sa saradnicima, prisustvovao početku radova na izgradnji gasovodne mreže na Zvezdari. Radovi su počeli na teritoriji Mesne zajednice „Severni bulevar”, na uglu ulica Volgine i Veljka Dugoševića, a nakon njihovog završetka stanovnici Zvezdare dobiće 134 kilometra gasovodne mreže.

 

Vladan Jeremić je rekao da mu je zadovoljstvo što na Dan opštine Zvezdara prisustvuje početku radova na realizaciji kapitalnog projekta-izgradnji 134 kilometara gasovodne mreže koja će obuhvatiti teritorije zvezdrskih mesnih zajednica „Severni bulevar”, „Mali Mokri Lug”, „Veliki Mokri Lug”, „Zeleno brdo” i „Staro Mirijevo”.

„Narednih godinu i po dana, kada bude završen ovaj projekat, stanovnici Zvezdare će imati značajno bolje uslove za život, jer neće više biti grejanja na ugalj i drva, pa će i sam vazduh će biti kvalitetniji, a životna sredina zdravija. Zbog toga delim zadovoljstvo i sreću zbog početka realizacije jedne od najvećih investicija na teritoriji naše opštine i čestitam stanovnicima Zvezdare Dan opštine”-rekao je Jeremić.