Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić danas je prisustvovao podeli paketa drveta za ogrev porodicama izbeglih i interno raseljenih lica koje su smeštene u Kolektivnom neformalnom centru u ulici Ljubiše Miodragovića bb u Mirijevu.

 

Ovom prilikom 8 porodica je dobilo drva za ogrev čime je završena podela u okviru koje je ukupno 28 domaćinstava izbeglih i raseljenih lica na Zvezdari dobilo drva za ogrev u količini od po 2.6 kubnih metra (ukupno 72.8 kubnih metara).

 

Vladan Jeremić je rekao da je sredstva za drva za ogrev u iznosu od 980.000,00 dinara obezbedio Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije, a Gradska opština Zvezdara je realizovala podelu pomoći nakon sprovedenog javnog poziva izbeglicama i raseljenim licima.

„Drago mi je što smo čitav posao oko nabavke i isporuke drveta za ogrev porodicama izbeglica i interno raseljenih lica završili pre početka zime i na taj način tokom zimskog perioda obezbedilo sigurno grejanje za ove ljude koji žive u Kolektivnom neformalnom centru u ulici Ljubiše Miodragovića”-rekao je Jeremić.