Председник Градске општине Звездара Михаило Досковић, заједно са помоћником председника Милошем Стојилковићем и чланом општинског Већа Николом Агатоновићем, обишао је завршене радове на асфалтирању у Улици Рада Кондића у Малом Мокром Лугу и разговарао са грађанима.

 

Михаило Досковић је истакао да је асфалтирање ове улице обављено на иницијативу грађана, а да је радове, које је финансирао Град Београд, извршило ЈП „Путеви Београда”.

„Обишли смо Улицу Рада Кондића у којој су завршени радови на асфалтирању, укупне дужине 750 метара, и разговаеали са грађанима овог дела Звездаре о даљој сарадњи и начину на који Општина Звездара може помоћи да у овом делу општине квалитет живота становника буде подигнут на виши ниво. Драго ми је што су радови на асфалтирању завршени и што ће допринети унапређењу саобраћајне инфраструктуре у Малом Мокром Лугу и надам се да ће добра сарадња са грађанима Звездаре бити настављена”-рекао је Досковић и истакао да је обавеза Општине да саслуша које су потребе грађана и да, у складу са својим могућностима и надлежностима, реагује.

 

Присутни грађани, станари улице, изразили су задовољство због асфалтирања улице и захвалили Општини и Граду јер ће им услови живота сада бити знатно бољи.