Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, са сарадницима, је обишао улицу Максима Трпковића у Малом Мокром Лугу у којој су завршени радови на асфалтирању.

 

Владан Јеремић је захвалио људима који живе у овом делу Звездаре на подршци и разумевању и рекао да је задовољство које су грађани показали након завршетка асфалтирања подстицај да Општина настави да уређује Звездару.

„Из буџета Општине је за асфалтирање 200 метара улице Максима Трпковића и 100 метара улице Витезова Карађорђеве звезде издвојено 5.000.000 динара без ПДВ-а и тиме смо, на здовољство грађана, решили вишегодишњи проблем који су имали становници овог дела Звездаре”-рекао је Јеремић и истакао да су у току радови и у Волгиној, Шибеничкој и Букурешкој улици, а њиховим завршетком квалитет саобраћајне инфраструктуре на Звездари ће бити унапређен.

 

Становници улице Максима Трпковића захвалили су Општини и председнику Јеремићу на ангажовању да улица буде асфалтирана и истакли да сада више нема ударних рупа и прашине са којима су више година имали проблем.