Више од сто малишана је на терену ФК Млади Мабат поред Звездарске шуме добило прилику да покаже шта зна са лоптом и то пред фудбалером Црвене звезде Александром Катаијем.

Спектакуларни отворени час фудбала означио је почетак пројекта Моцартове бесплатне школе спорта, а 70 деце узраста од 7 до 10 година биће изабрано за јединствену школицу коју је основао фудбалски тренер Милорад Бајић. Клинци ће без икакве надокнаде моћи да тренирају два пута недељно, а најбољи иду на камп код Дејана Станковића!

Догађају је присуствовао и председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, са сарадницима, глумац Раша Буквић, а цео пројекат подржало је и Министарство омладине и спорта. Инспирација за цео пројекат је дошла од Милорада Бајића, човека који је омогућио многим клинцима да бесплатно тренирају фудбал у школи Тренинг плус.

Родитељи су одушевљени акцијом, а 70 деце узраста од 7 до 10 година биће изабрано за јединствену школицу коју је основао фудбалски тренер Милорад Буквић.

Пројекат бесплатне школе фудбала, који је прва подржала компанија Mozzart, препознала је и Градска општина Звездара, пa талентована деца узраста од 7-10 година имају прилику да, потпуно бесплатно, уче фудбалску вештину у школи „Тренинг Плус“ захваљујући сјајној идеји дипломираног фудбалског тренера Милорада Бајића.
Општи утисак је да за децу нема ништа лепше од дружења у природи. Спорт је на првом месту значајан због духовног и менталног развоја, али и физичког. Овај Моцартов пројекат је нешто најлепше што је могло да се организује за децу.