Делагација Фудбалског клуба „Звездара”, који је освојио јесењу титулу у Српској лиги група „Беокград” данас је посетила Градску општину Звездара у којој их је примио председник ГО Звездара Владан Јеремић са члановима општинског Већа Мирославом Лазићем и Богданом Лековићем.

 

Делегацију звездарских „булки” која је посетила Општину чинили су: шеф Стручног штаба Здравко Ковачевић, капитен Филип Ђорђевић, председник Драган Милијанчевић, директор Срђан Јанковић и секретар Иван Стојимировић.

 

Владан Јеремић је представницима клуба честитао јесењу титулу која је освојена сасвим заслужено истакавши да су се, кроз дугу и богату историју клуба његови фудбалери такмичили и у нашем најзначајнијем фудбалском такмичењу.

„Драго ми је што имам прилику да угостим представнике фудбалског клуба са Звездаре који се у својој дугој историји такмичио и у нашој најјачој лиги и надам се да ће ускоро то опет бити тако што ће младим генерацијама бити додатни узор за бављење спортом”-рекао је Јеремић и пожелео представницима клуба још много успеха.

 

Представници ФК „Звездара” су захвалили Општини и Владану Јеремићу на подршци истакавши да се надају да ће на крају сезоне задржати прво место које ће их одвести у виши ранг такмичења.