„Центар за фудбалске таленте” и његов део ШКОЛА ФУДБАЛА ”ДИФ” – Звездара у Спортском центру „Олимп-Звездара” реализују Школу фудбала за децу која је током децембра месеца бесплатна за децу са Звездаре, узраста од 5 до 10 година старости. Часови фудбала се одржавају у сали СЦ „Олимп-Звездара”, улица Вјекослава Ковача 11, понедељком од 17.00, средом од 19.00 и суботом од 10.00 сати.

 

На челу Школе фудбала „ДИФ”-Звездара је проф. др Александар Јанковић, редовни професор на предмету ФУДБАЛ на Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду.

 

„Центар за фудбалске таленте” и његов део ШКОЛА ФУДБАЛА ”ДИФ” – Звездара је друштвено одговорно удружење са жељом да задовољи потребу деце за кретањем, дружењем, игром и такмичењем, како би сваки члан свакодневно напредовао на моторичком, физиолошком, психолошком и социолошком плану.

 

ШКОЛА ФУДБАЛА ”ДИФ” је пројекат Факултета спорта и физичког васпитања, Универзитета у Београду који је започео са радом 2006. године. То је био резултат вишегодишње, планске организације предмета ФУДБАЛ и наставника са тог предмета.

 

Учитељи фудбала су млади, вредни, амбициозни и стручни студенти Факултета спорта и физичког васпитања, Универзитета у Београду који су оспособљени за специфичан рад са децом у фудбласком спорту.

 

Организатори ШКОЛЕ ФУДБАЛА ”ДИФ” – Звездара желе да код ученика фудбала у најмлађем узрасту изграде вредности као што су: позитивне емоције, спортско васпитање, индивидуалност, фудбалске вештине, радост и задовољство приликом играња фудбала, …

 

Контакт телефон: 064 5563 407