Делегација Боксерског савеза Србије (БСС), на челу са председником Ненадом Боровчанином посетила је Боксерски клуб „Звездара-Олимп” и уручила неопходну опрему, рукавице и кациге, за тренинг и функционисање омладинске школе. Поред Боровчанина, у посети клубу били су и члан Управног одбора Марко Попадић и члан Већа ГО Звездара Милош Стојилковић, а догађају је присуствовао и директор ЈП СЦ „Олимп-Звездара” Иван Јовановић.

 

Према речима Златка Дошљака, оснивача клуба, ова посета је јако значајна јер су представници Боксерског савеза Србије препознали значај који клуб има за добробит становника Звездаре, посебно деце и младих. Овом приликом изражена је подршка клубу у намери да добије своју боксерску салу коју би грађани Звездаре могли да користе рекреативно или такмичарски. Директор звездарског Спортског центра Иван Јовановић подржао је ову идеју и најавио проширење постојеће боксерске сале на Олимпу у којој бивши шампион Златко Дошљак ради на стварању будућих шампиона.

Златко Дошљак је рекао да је поносан, јер Боксерски клуб „Звездара-Олимп” својим деловањем и појављивањем, како у спорту тако и у животу, постаје једно од заштитних обележја Звездаре.

 

Представници Боксерског савеза Србије посетили су и Боксерски клуб „Филић”, такође на Звездари и разговарали са оснивачем Далибором Филићем коме су уручили опрему за тренинг намењену за чланове клуба.