Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је присуствовао подели пакета дрвета за огрев породицама избеглих и интерно расељених лица које су смештене у Колективном неформалном центру у улици Љубише Миодраговића бб у Миријеву.

 

Овом приликом 8 породица је добило дрва за огрев чиме је завршена подела у оквиру које је укупно 28 домаћинстава избеглих и расељених лица на Звездари добило дрва за огрев у количини од по 2.6 кубних метра (укупно 72.8 кубних метара).

 

Владан Јеремић је рекао да је средства за дрва за огрев у износу од 980.000,00 динара обезбедио Комесаријат за избеглице и миграције Републике Србије, а Градска општина Звездара је реализовала поделу помоћи након спроведеног јавног позива избеглицама и расељеним лицима.

„Драго ми је што смо читав посао око набавке и испоруке дрвета за огрев породицама избеглица и интерно расељених лица завршили пре почетка зиме и на тај начин током зимског периода обезбедило сигурно грејање за ове људе који живе у Колективном неформалном центру у улици Љубише Миодраговића”-рекао је Јеремић.