Скуп олдтајмера, у организацији Удружења олдтајмера  Србије и Градске општине Звездара одржан је на платоу испред Oпштине Звездара.

 

Скуп је посетио председник Градске општине Звездара Владан Јеремић који је захвалио Удружењу олдтајмера Србије на организацији још једне успешне изложбе ретких аутомобила и мотоцикала.

„Ово је наставак успешне сарадње Градске општине Звездара и Удружења олдтајмера Србије на манифестацији која увек привлачи велику пажњу посетилаца који имају разлога да се диве ретким аутомобилима и мотоциклима, али и ентузијазму њихових власника”-рекао је Владан Јеремић и истакао да ће ова сарадња ГО Звездара и Удружења олдтајмера Србије бити настављена.

 

Према речима председника Удружења олдтајмера Србије Зорана Жујовића, на овој традиционалној манифестацији изложено је око 50 олдтајмера који су дошли из свих крајева земље.

 

Посетиоци су имали прилику да виде раритетне моделе аутомобила и мотоцикала, па су ту били Хонда 250 Н, Јамаха 50, Сузуки, Застава 750 („фића”), Фиат 850, Цитроен Ами 6, кампањола Фиат Застава, Мерцедес Бенц 200 и други модели…, али је највећу пажњу привлачила Застава 750 из 1967. године на којој се врата отварају у супротном смеру у односу на кретање возила.

 

Најстарији учесник скупа био је др Славољуб Николић, помоћник председника ГО Звездара који је довезао Волгу ГАЗ 24 из 1976. године.