Волонтерски сервис Звездаре je у ТЦ Авив парк Звездара организовао  креативни базар и радионице намењене деци свих узраста који  летње дане и распуст проводе код куће. Циљ ових активности Сервиса у АВИВ-у је да промовишемо лепоту креативности и важност породичних вредности.

 

Уз помоћ вештих волонтерки, радионице су биле прилика да науче да праве бродове од папира, наруквице од стаклених перли, букмаркере и рођенданске честитке. Уз децу, на радионици су учествовале и маме, тате и баке који нису одолели да направе нешто од понуђеног.

 

Улаз је био слободан, радионице бесплатне, а учесници је са собом требало да понесу само своје идеје, машту и жељу да науче нешто ново. Уз дружење, упознавање и у добром расположењу направљено је на десетине шарених наруквица, бродова и честитики, уз обавезно питање када ће Волонтерски сервис Звездаре поново доћи у ТЦ Авив Звездара са својим волонтерима.

 

Кративни базар је привукао пажњу са својим уникатним осликаним предметима од глине и дрвета, које је волонтерка Зорица креирала и направила на радионицама декупаж у просторијама Сервиса. Заинтересовани суграђани, поред тога што су пазарили на штанду, били су заинтересовани за инфо материјал  Сервиса- билтене и флајере, а неколико суграђанки је пожелело да постану звездарске волонтерке.

 

Све што су направили на радионици учесници су понели за успомену.

 

Материјал за радионице и базар је обезбедила Градска општина Звездара.   Креативни програм је подржао ТЦ Авив парк Звездара уступајући без надокнаде простор у Тржном центру.