Београдска академија пословних и уметничких струковних студија организује манифестацију под називом Фестивал образовања, културе, уметности и спорта – ФОКУС 2022 који почиње данас и траје до 20. априла.

Фестивал образовања, културе, уметности и спорта, који се организује по други пут, први је непрофитни мултидисциплинарни студентски фестивал у организацији једне високошколске установе у Србији.

Циљ манифестације је промовисање образовања, културе, уметности и спорта код младих, презентовање достигнућа студената у овим областима и истицање значаја повезаности струковног образовања и привреде.

Градска општина Звездара је подржала организацију ове манифестације у оквиру које ће 20. априла, у организацији ГО Звездара, поред других програмских активности, бити одржан Сајам привреде и Сајам образовања за ученике основнх школа, Истог дана ће се организовати и радионице пословних вештина за ученике средњих школа.

У оквиру манифестације на теренима Спортског центра „Олимп-Звездара” ће 17. априла бити одржан хуманитарни дечији турнир „Деца за Децу“ на коме ће учествовати 12 екипа из клубова и школа малог фудбала узраста 2012/2013 годиште.

Детаљан Календар активности заинтересовани могу видети ОВДЕ.