Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је данас, са радницима, присуствовао почетку рада општинске Канцеларије за младе која се налази у МЗ „Липов лад”, Булевар краља Александра 298.

 

Владан Јеремић је рекао да му причињава изузетно задовољство што присуствује почетку рада Канцеларије за младе ГО Звездара, јер је општина Звездара општина која има будућност, првенствено због позитивног природног прираштаја и великог броја младих суграђана који на њој живе. Он је захвалио Министарству за туризам и омладину на помоћи да звездарска Канцеларија за младе почне да ради у најбољим условима и истакао да млади овде треба да долазе због садржаја који им се нуде.

„Ова канцеларија и овај простор послужиће да млади, кроз различите програме и радионице, имају место где ће моћи да прошире нека своја знања. Драго ми је што смо  на Дан општине овде, јер смо данас присуствовали и почетку радова на изградњи 134 километара гасоводне мреже, што је једна од највећих инвестиција на Звездари. Изградња гасоводне мреже и почетак рада Канцеларије за младе која од данас припада свим младим Звездарцима, показују да Звездара има будућност и да побољшање квалитета живота даје резултате”-рекао је Јеремић и Канцеларији за младе ГО Звездара пожелео пуно успеха у раду, а грађанима Звездаре честитао Дан општине.

 

Координатор Канцеларије за младе ГО Звездара Младенко Стевановић захвалио је присутнима на подршци коју пружају Канцеларији и рекао да се нада да ће Канцеларија за младе ГО Звездара бити једна од најбољих у граду, не само по простору који је један од најлепших у граду, већ и по садржајима које нуди младим Звездарцима.