У оквиру манифестације „Летњи позоришни дани на Олимпу“, изведена је представа „Ко је у праву децо“ у извођењу Центра за интерактивну уметност-„Испад“.

 

У представи играју: Исидора Милиновић, Стефан Урош Тешић и Миливој Борља.

 

Малишани су са великом пажњом гледали и уживали у овој модерној адаптацији Езоповних басни  која преноси поруку о пријатељству, поверењу, части, природи, храбрости и моралним поукама за целу породицу,  као и приче о животињама. Представа код деце подстиче машту, емпатију и фокус на социјалним и комуникационим вештинама.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу“, која се реализује под покровитењтвом ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара  и Спортског центра „Олимп-Звездара“ траје до недеље 27. августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, у улици Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати.У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов Лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан.

 

На манифестацији „Летњи позоришни дани на Олимпу“ у петак, 25 августа, биће изведена представа „Мачак у чизмама и зли чаробњак“ у извођењу Удружења „Цеца и деца“.