У оквиру манифестације „Летњи позоришни дани на Олимпу“, изведена је представа „Краљ Златко“ у извођењу УГ „Шарени сунцокрети“.

 

Представа је рађена по тексту и  у режији Тање Дамјановски и Слађане Микић, а у њој играју: Радован Бабић, Тања Дамјановски и Слађана Микић.

 

Малишани су са великом пажњом гледали и уживали у овој интерактивној представи која преноси поруку о важности рада који може да буде забаван, као и о  разумевању да и од другачијих од нас може нешто да се научи.

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу“, која се реализује под покровитењтвом ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара  и Спортског центра „Олимп-Звездара“ траје до недеље 27.августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, у улици Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати.У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов Лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан.

 

На манифестацији „Летњи позоришни дани на Олимпу“ у четвртак, 24 августа, биће изведена представа „Ко је у праву децо“ у извођењу Центра за интерактивну уметност-Испад.