На трибини на тему гасификације, одржаној у препуној сали МЗ Мали Мокри Луг, говорио је председник ГО Звездара Владан Јеремић који је истакао да  након 17 година паузе, Градска општина Звездара наставља са гасификацијом на делу своје територије. Он је реkao да је у питању изградња 134 километара гасоводне мреже са чијим ће завршетком целокупна територија Звездаре бити покривена гасоводном или топловодном мрежом. Присутнимa се обратио и Мирослав Чучковић, градски менаџер који је несебично поделио искуства и жељу да помогне да Звездара постане још лепша и уређенија општина. На трибини је учествовао и директор дистрибутивне мреже ЈП “Србијагас” који је објаснио гасификације Општине Звездара са техничког аспекта.

 

Наставак гасификације на територији општине Звездара је капиталан пројекат који ће у значајној мери утицати на квалитет живота грађана Звездаре.
134 километра нове гасоводне мреже у Малом Мокром Лугу, Великом Мокром Лугу, на Зеленом брду, делу Миријева, као и ободу Звездарске шуме допринеће здравијем ваздуху, а свакако је и у економском смислу најисплативији енергент.