Малишани који су на болничком лечењу у дечјој болници „Др Олга Поповић Дедијер“ и ове године су добили новогодишње пакетиће од Општине Звездара. Председник ГО Звездара Владан Јеремић је данас са сарадницима однео педесет пакетића Дечјој болници која се налази у саставу КБЦ Звездара.

 

Уручујући поклоне намењене деци која ће новогодишње и божићне празнике провести у болници, Јеремић је рекао да је циљ да се деци барем мало олакша боравак у болници и улепшају празници.

 

„У овој акцији поделе новогодишњих пакетића, која траје већ више година, данас смо донели новогодишње пакетиће за децу у дечјој болници „Др Олга Поповић Дедијер“, а поподне ће у Спортском центру „Олимп-Звездара” новогодишње пакетиће добити и деца са Звездаре која не иду у вртиће док ће малишани који иду у обданиште, пакетиће добити од својих васпитача. Поред поделе пакета за бебе и поделе ауто седишта за децу ова акција је једна од најлепших које Општина организује за своје најмлађе становнике. Акција ће бити настављена и наредних дана, јер нам је жеља да новогодишњим пакетићима обрадујемо што већи број малих Звездараца“- истакао је Јеремић.

 

Захваљујући се на поклону, прим.др. Војислав Лекић истакао је дугогодишњу добру сарадњу КБЦ Звездара са Општином и нагласио да поред тога што традиционално дарује малишане који су болесни, Општина је увек ту као подршка раду ове здравствене установе. Новогодишњи пакетићи, поклон Општине, малишанима који се у болници налазе на лечењу пуно значе и сваке године се јако обрадују када их добију.