Вишеструки светски шампион у боксу Ненад Станковић  одржао је јавни час и демонстрацију боксерских вештина ученицима Основне школе „Павле Савић“ на Звездари.

„У оквиру Националне академија бокса „Станковић“ посебно ћу се ангажовати на популаризацији бокса и анимирању деце и младих за бављење  спортом. У плану је обилазак и других градова и општина у Србији како би промовисали овај спорт и указали деци и младима на значај бављења спортом“ – нагласио је Станковић. Том приликом он се захвалио директору ОШ „Павле Савић“ Милану Крстићу и његовим сарадницима што су препознали значај ове акције и дозволили одржавање јавног часа током кога су ученици имали прилику да се упознају са тајнама овог племенитог спорта.

 

Догађају су присуствовали председник општине Звездара Владан Јеремић и члан општинског Већа Мирослав Лазић који су рекли да Општина Звездара подржава промоцију спорта и да је то важан сегмент општинских програма који се баве младима, као и председник Спортског савеза Ариља Саша Луковић, града  који ће бити домаћин наредног окупљања  младих заљубљеника боксерског спорта из Ариља и околине.