Захваљујући договорима постигнутим на радном састанку у Општини Звездара на коме су присуствовали председник ГО Звездара Владан Јеремић и представници Фондације „Дајана Пауновић“, бар на кратко помирене су различитости између вечитих ривала, фудбалских клубова Партизан и Звезда и послата порука да удруженим снагама можемо постићи све.

 

Наиме, председник Јеремић и Дајана Пауновић са сарадницима посетили су две звездарске породице, где су млађим члановима уручили поклоне компаније Пертини и поклоне изненађења које су припремили фудбалски клубови.

 

У друштву капитена ФК Партизан Светозара Марковића, посетили су породицу Ракић коју чине Јелена- самохрана мајка са два сина, Урошем и Филипом. Оба дечака воле фудбал, а млађи навија за Партизан и активно тренира, док је старији одан навијач Црвене звезде. Филипу је приређено изненађење јер се на вратима њихове куће појавио капитен Партизана који га је обрадовао поклоном, потписаним дресом ФК Партизан док је исти такав поклон, али од првог човека Звезде Звездана Терзића добио старији брат Урош који је одан је навијач овог београдског клуба. Дечаци су се одушевили и поклонима које су им уручили председник Општине Јеремић и Дајана Пауновић. На позив клубова, дечаци ће бити гости једне од предстојећих утакмица на стадиону „Партизан“ односно  популарној Маракани.

 

Представници Општине и Фондације посетили су и породицу Поповић која има петоро деце од којих су најмлађи близанци, које су такође обрадовали поклонима и улепшали рођендан Милици и Стефану. Поклонима се обрадовао и њихов старији брат Марко.