Заменик председника Градске општине Звездара Драгана Ђурић свечано је пред препуним гледалиштем у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара” отворила манифестацију „Летњи позоришни дани на Олимпу”.

 

Драгана Ђурић је поздравила публику и рекла да јој причињава задовољство што и ове године за манифестацију „Летњи позоришни дани на Олимпу”, коју Општина Звездара организује петнаесту годину заредом, влада велико интересовање и што је у публици велики број деце којима је ова манифестација и намењена.

„Ову манифестацију Општина Звездара традиционално организује последње недење августа, пре почетка нове школске године, са жељом да малим Звездарцима укажемо на значај позоришта. Надам се да ће и ове године, као и претходних, представе у оквиру „Летњих позоришних дана на Олимпу” донети лепо расположење са пуно осмеха најмлађим посетиоцима и да ће уживати у програму”-рекла је Драгана Ђурић и позвала најмлађе посетиоце да о својим утисцима након прве представе обавесте другаре и да их позову да и они са мамама и татама дођу на „Олимп” и уживају у представама које ће бити одигране наредних дана.

 

Након овога, посетиоци су имали прилику да виде представу „Краљ мајмун”, у извођењу „Арс Лонга”, у којој играју Предраг Коларевић, Мирослав Петровић и Сара Пејчић, а коју је режирао Предраг Коларевић. Радња ове комичне представе одвија се у џунгли, где влада краљ лав који се због своје старости одриче краљевске круне, а многе животиње желе да је наследе, али она ни једној не одговара…

 

У уторак 22.8. посетиоци на истом месту могу видети представу „Дошло доба да се школа проба“ у извођењу Вршачке Афирмације Уметника „Арс“

 

Манифестација „Летњи позоришни дани на Олимпу”, која се реализује под покровитељством ГО Звездара, а у организацији Градске општине Звездара и Спортског центра „Олимп-Звездара“  траје до недеље 27. августа 2023. године. Свих седам представа биће изведено у амфитеатру Спортског центра „Олимп-Звездара“, улица Вјекослава Ковача 11, са почетком у 18.30 сати. У случају лоших временских услова представе ће бити изведене у истом термину у сали Месне заједнице „Липов лад“, Булевар краља Александра 298.

 

За све представе улаз је бесплатан!

 

Позивамо вас да доведете децу и омогућите им да стекну нова лепа искуства!