Почела је реализација пројекта – позоришне представе „Коронирајмо” чија реализација је, након конкурса у области културе, суфинансирана из буџета Градске општине Звездара у 2021. години.

Вечерња позоришна представа ,,Коронирајмо”, чији је редитељ Оливера Викторовић, а у којој играју Бојана Ђурашковић и Марко Милошевић, на духовит начин прича о младом пару који одлучује да отпочне заједнички живот.

Они су јако заљубљени и првих месец дана заједничког живота изгледа као бајка. Обоје су уметници који повремено имају и немају посла, али успевају да зараде довољно за живот. Услед пандемије Covid19 обоје имају све мање посла, почињу да проналазе мане једно другом, све чешће се свађају, новца је све мање а карантин их приморава да проводе дане заједно у истој просторији. Сукоби су све чешћи, пребацивања све већа, тако да велика љубав почиње да личи на мржњу. Разилазе се мислећи да је то решење, имају довољно времена да схвате колико су једно другом важни, као и чињеницу да само заједно могу здрави да изађу из свих проблема. Љубав и разумевање увек победе! За све постоји решење, па и за проблеме младог пара у доба светске кризе! Најважније је да имамо једни друге!

Представа је комедија са драмским елементима и намењена је за публици свих генерација. Премијера представе је планирана за 15.10.2021.

Циљ ове вечерње позоришне представе је указати на праве животне вредности и превазилажење психичких и економских проблема изазваних пандемијом вируса Covid 19 (или неким другим проблемима). Она промовише идеју да компромис, разумевање и љубав могу да реше сваки проблем младог човека.