Председник градске општине Звездара Владан Јеремић и председник Фудбалског савеза Београда Марко Здравковић данас су, у просторијама ФС Београда, потписали Споразум о сарадњи ГО Звездара и ФС Београда. Потписивању Споразума присуствовали су члан Већа ГО Звездара задужен за спорт Мирослав Лазић и генерални секретар ФС Београд Милош Мирковић.

 

Владан Јеремић је рекао да му причињава част и задовољство што је ГО Звездара прва београдска општина која је са Фудбалским савезом Београда потписала Споразум о сарадњи захваљујући коме треба да буде додатно унапређен развој спорта, посебно фудбала, на Звездари.

„Поред унапређења фудбала спорта, односно фудбала на Звездари, овај Споразум ће, између осталог, допринети и додатним едукацијама младих Звездараца и допринеће бољој реализацији заједничких активности Општине и ФС Београда на реализацији различитих пројеката у вези са фудбалом”-рекао је Јеремић и истакао да ће Општина у наредном периоду определити већа средства за развој спорта, посебно фудбала, на Звездари.