Хуманитарни турнир ветерана у малом фудбалу одржан је данас поводом Дана општине Звездара (16. октобар) у СЦ „Олимп-Звездара”. Турниру је присуствовао председник ГО Звездара Владан Јеремић са сарадницима, гости и посетиоци.

 

Седам екипа учесника (ГО Звездар, ПУ Звездара, Градска чистоћа, Дом здравља Звездара, ФК Хајдук Лион, ФК Црвена звезда ММЛ, ФК Звездара) такмичило се у две групе, а победник турнира је екипа ФК Хајдук Лион, која је након пенал серије у финалу савладала екипу ФК Звездара, док је треће место освојила екипа Градске чистоће.

 

Екипе које су освојиле прва три места награђене су пехарима и медаљама, а награђени су и најбољи играч и голман турнира.

 

На Турниру је постављена кутија у којој се прикупљала новчана помоћ за децу са територије Звездаре којој је неопходно лечење и даља помоћ.

 

 

Обележавање Дана општине Звездара биће настављено у недељу, 16.10.2022. од 10 до 18 сати по следећем распореду:

 

-у 10 сати-Пријем представника СУБНОР-а у Кабинету председника ГО Звездара, Бул. краља Александра бр. 77

-у 11 сати-Полагање венаца на споменик у парку испред Шесте београдске гимназије, ул. Милана Ракића бр. 33, а након тога и на споменике и спомен плоче у Миријеву, Малом и Великом Мокром Лугу

-од 11 до 16 сати- Шаховски турнир звездарских ђака хуманитарног карактера, у ОШ „Иван Горан Ковачић“, ул. Војводе Бране бр. 18а

-од 17 до 18 сати-Свечана академија, у Театру Вук, Бул. краља  Александра 77а, и додела награда ученицима који су освојили награде на републичким и међународним такмичењима и њиховим професорима-менторима.