Радове на реконструкцији коловоза и поправци тротоара у Шејкиној улици, у дужини од око 1000 метара, који су у завршној фази, данас су обишли помоћник градоначелника Београда Александар Марковић, члан градског Већа Драгомир Петронијевић, директор ЈП „Путеви Београда” Драган Ђорђевић, директор ЈКП „Београд пут” Иван Тејић и председник Градске општине Звездара Владан Јеремић са сарадницима.

Јеремић је захвалио Граду Београду, јер је ово једна у низу звездарских улица које су реконструисане средствима из буџета Града Београда.

„Недавно је завршена реконструкција улице Витезова Карађорђеве звезде, па са завршетком реконструкције Шејкине улице квалитет живота грађана Миријева биће подигнут на виши ниво”-рекао је Владан Јеремић и додао да су јуче завршени радови у улици Станислава Сремчевића а да су у току радови у Војводе Бране, и да су у плановима за скору реконструкцију још неколико звездарских улица.

У Шејкиној улици су завршена два асфалтна слоја, а завршни хабајући слој асфалта биће постављен у наредних неколико дана. Тиме ће комплетно бити завршени радови на коловозу, а након тога ће бити саниран и тротоар, на местима на којима постоје оштећења.

Радове, чија је вредност процењена на 22,4 милиона динара, изводи ЈКП „Београд пут”, по усвојеном Програму радова за 2021. годину.