Заменик председника ГО Звездара Драгана Ђурић и члан општинског Већа Милош Стојилковић су, на позив грађана, обишли улицу Матице српске у Миријеву, од броја 59 надаље, и сагледали стање комуналне инфраструктуре.

 

Наиме, у овом делу Миријева, у коме се налази и зграда која је позната под називом „Удовица”, грађани су Општини као проблем пријавили недовољан број паркинг места, недостатак уређеног паркића и потребу да се уреди и асфалтира постојећа пешачка стаза са степеницама.

 

Драгана Ђурић је рекла да су она и члан општинског Већа задужен за комуналну делатност Милош Стојилковић обишли локацију за коју су грађани дали сугестије да треба да се уреди и да ће планом за наредну годину бити сагледане могућности да се ови проблеми реше како би био унапређен квалитет живота становника овог дела Звездаре.

„Као одговорна локална самоуправа Градска општина Звездара настоји да, у складу са могућностима, што више унапреди квалитет живота становника свих делова општине, па нам сугестије грађана који указују на одређене проблеме пуно значе како бисмо могли да у плану за наредну годину одредимо приоритетне проблеме које ћемо настојати да решимо”-рекла је Драгана Ђурић.