Након потписивања уговора о наставку радова на гасификацији Градске општине Звездара, договорено је да стране потписнице остану у контакту на дневном нивоу како би се припремило све што је потребно за реализацију овако значајног пројекта.

 

Први састанак представника потписница уговора ГО Звездара, извођача радова и Србијагаса, уз присуство градског менаџера Мирослава Чучковића, одржан је данас у просторијама Општине Звездара.

 

На састанку су договорени даљи кораци на реализацији пројекта и још једном истакнуто да је неопходна координација са градским предузећима и институцијама у циљу што боље реализације посла.

 

Да подсетимо, уговор за изградњу новог гасовода на Звездари потписали су прошле недеље челни људи ГО Звездара и Србијагаса са фирмом „ДМ инвест“. Могућност да се прикључе на гасоводну мрежу добиће станари Малог и  Великог Мокрог Луга, Зеленог брда, Миријева и дела око Звездарске шуме. Пројекат гасификације Звездаре са гасоводном мрежом дужине 134 километара, вредан је око 12 милиона евра и радови ће, према најавама из Србијагаса, бити завршени за најдуже 18 месеци. Прикључак ће моћи да се плати на 36 рата, у року три године, у динарима без камате.