Пролећни вашар ће се одржати у дворишту бивше фабрике „Клуз”, улица Мите Ружића 8, од петка 19. до недеље 21. маја, а на њему ће се окупити више од 150 излагача који ће представити своје ручне радове, креативне радионице и уникатне одевне предмете. Посетиоци ће имати прилику да уживају у креативности, традицији и добром проводу, а за најмлађе посетиоце су предвиђени бесплатни програми

Радно време вашара је у петак од 16 до 23 сата, а у суботу и недељу од 14 до 23 сата. Улаз на менифестацију је бесплатан.

 

„Клуз” је већ познат по својим сјајним вашарима, а овај вашар ће бити један од најузбудљивијих догађаја овог пролећа. Излагачи ће представити најбоље од својих производа, а посетиоци ће имати прилику да се упусте у куповину и пронађу савршен дар за себе или своје најдраже.

 

Уз мноштво ручних радова и органских производа, посетиоци ће имати прилику да пробају домаћа пива и безалкохолна пића, али и да уживају у разним слаткишима. Такође, музички програм, дечије представе и мађионичари ће допринети позитивној атмосфери и створити још боље успомене са овог догађаја који је бесплатан за све посетиоце.

 

Бесплатни програми за децу биће реализовани по следећем распореду:

-Петак, 19.5 у 16 сати – „Пчелица Маја и забрањено воће”-представа за децу

-Субота, 20.5. у 15 сати – „Ко се боји вука још” – представа за децу

-Недеља, 21.5. у 17 сати – Магични шоу Николе Станимировића и дружење малишана са мађионичаром

 

Пролећни вашар у „Клузу” је догађај који се не сме пропустити. Дођите да се дружимо и уживамо у три дана забаве, креативности и позитивне енергије.

 

Видимо се на Пролећном вашару у „Клузу”!