Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић и члан Већа ГО Звездара задужен за спорт Мирослав Лазић обишли су данас радове на изградњи Спортско рекреативног центра „Раднички” у улици Војводе Шупљикца.

 

Представници Спортског друштва „Раднички” Станка Пејовић и Раде Мирић упознали су Јеремића и Лазића са током радова и са оним што је до сада урађено, као и са етапама у којима ће даљи радови бити обављани.

 

Владан Јеремић је рекао да му причињава задовољство што је имао прилику да види да радови на изградњи Спортско рекреативног центра „Раднички”, који су почели у априлу, добро напредују и да је доста урађено.

„Звездара дефинитивно постаје општина на којој снови постају стварност! Овде, на овом месту, где је претходне 103 године стварана блистава историја Спортског друштва „Раднички”, у наредне 2 године биће изграђена нова најсавременија спортска хала која ће, са својих 18.000 квадрата на којима ће се реализовати искључиво спортски садржаји, бити доступна свим младим људима који желе да се баве спортом”-рекао је Јеремић и истакао да ће завршетком овог објекта спортисти СД „Раднички” имати услове који ће им омогућити да постижу врхунске спортске резултате, као генерације спортиста „Радничког” који су кроз своју дугу историју прославили име овог спортског друштва, Звездаре, Београда и Србије.