Председник ГО Звездара Владан Јеремић, председник Скупштине Александар Ерор и члан Већа Станко Гујаничић присуствовали су данас почетку рада обновљеног простора  на Северном булевару.

 

Простор се налази у улици Љубице Луковић. Претходних година нису могли да га користе а онда на захтев Удружења пензионера Звездара-месна организација Северни булевар, представници општине су се ангажовали како би се простор уредио. Обављени су радови на замени водоводне и електро инсталације, окречен је простор и обезбеђен је део намештаја.

Присутним пензионерима се обратио председник ГО Звездара Владан Јеремић, који је изразио задовољство поводом поновног почетка рада Клуба пензионера, пожеливши им пре свега пуно здравља и да простор свакога дана буде пун пензионера и да им се пруже разни садржаји.

„Позив,  да  уколико то до сада нису учинили  да се пријаве за пензионерске картице РФЗ-ПИО јер ће им омогућити  разне бенефите прликом коришћења истих. Председник  ГО Звездаре Владан Јеремић најавио је нове бесплатне излете за пензионере“.

 

Пензионери су након тога наставили са дружењем уз још једном исказану захвалност Градске  општине Звездара, за уређење простора као и све друге активности које организује за своје најстарије суграђане.