Ревија олдтајмера, у организацији Олдтајмер клуба Београд и Градске општине Звездара, одржана је данас на платоу испред Општине Звездара.Велики број посетилаца имао је прилику да види више од 60 различитих модела старих аутомобила, а куриозитет ревије је био ауто из филма „Маратонци трче почасни круг“.

Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић је захвалио Олдтајмер клубу Београд што су посетиоци изложбе имали прилику да уживају у разгледању великог броја олдтајмера и рекао да му причињава задовољство што су на тргу испред Општине била и три аутомобила која до сада нису учествовала на оваквим ревијама.

„Дугогодишња успешна сарадња са Олдтајмер клубом Београд ће бити настављена и убудуће, на нашу и радост великог броја љубитеља аутомобилизма, а овај трг ће и наредне године бити место на коме ће посетиоци моћи да се диве изгледу четвороточкаша који се више не могу видети на нашим улицама”-рекао је Владан Јеремић.

Председник Олдтајмер клуба Београд Бора Настасић је рекао да је дугогодишња успешна сарадња са Општином Звездара резултирала четрнаестом ревијом олдтајмера на тргу испред Општине и да су посетиоци, поред аутомобила из филма „Маратонци трче почасни круг” имали прилику да виде и већи број аутомобила из 20-тих година прошлог века који својим изгледом враћају сећања на нека прошла времена, као и оне млађе моделе од којих су најмлађи они из 70-тих година прошлог века.

„Били су изложени модели аутомобила који су веома стари, ретки и вредни и међу њима се налазе и они који су музејски примерци”-рекао је Бора Настасић

На Ревији испред општине Звездара је учествовао и клуб колекционара модела аутомобила, возова и авиона „Минт“.

Догађају су присуствовали и чланови Већа ГО Звездара Милош Стојилковић и Душан Игњатовић.