Друштво за спорт и рекреацију инвалида Звездара је, у сарадњи са Спортским савезом особа са инвалидитетом Београда, организовао традиционалну, 12. по реду, манифестацију Спортски дан за особе са инвалидитетом поводом Дана жена.

У сунцем обасјаној сали СЦ „Олимп – Звездара“ окупило се више од педесет спортиста рекреативаца. Организоване су активности у кошарци, пикаду, боћању, стоном – тенису, као и спортски полигон. Манифестацију је отворила Јелена Радивојевић, професорка физичке културе и тренер, и том приликом је уручила поклон слику Анке Марковић представницима Градске општине Звездара. Горан Стјепановић, члан Удружења МНРО Звездара, је поздравио присутне и девојкама и женама пожелео срећан Дан жена. Симболични поклони, које су израдили чланови удружења МНРО Звездара, уручени су учесницама и пратиоцима, а након завршетка манифестације организовано је дружење и коктел за све учеснике.

Ово је прва спортска манифестација која је организована у затвореном простору од почетка епидемије изазване Ковид вирусом, а насмејана лица учесника и весела атмосфера су показатељ колико су им спортске активности недостајале. Организатори спортског дана Александар Вуичић и Јагода Планојевић, су још једном показали посвећеност, велико срце и сјајне организационе способности.

Овај програм је финансиран средствима из буџета Градске општине Звездара.