У Градској општини Звездара је данас одржан Инфо дан намењен грађанима заинтересованим за учешће на Јавном позиву а у вези са спровођењем мера енергетске санације путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе на породичним кућама на територији Градске општине Звездара за 2022. годину, који је расписала Градска општина Звездара, у сарадњи са Министарством рударства и енергетике.

 

Грађанима су на питања одговарали чланови Комисије за праћење и реализацију пројекта уградње соларних панела и представници изабраних привредних субјеката који ће учествовати на пословима уградње соларних панела.

 

Присутнима је омогућено да кроз јавну расправу и постављање питања разјасне све недоумице у вези Јавног позива и да добију правовремене и тачне информације које ће им омогућити да без потешкоћа испуне потребне услове прописане Јавним позивом.

 

Рок за подношење пријавa је закључно са 09.06.2022.године.

Све додатне информације и обавештења у вези Јавног конкурса могу се добити на контакт телефон 011/3405-747 и 011/3405-681 и слањем питања на електронску адресу energetska.efikasnost@zvezdara.org.rs