У Општини Звездара одржан је састанак председника Градске општине Звездара Владана Јеремића са представницима удружења чији су пројекти одобрени за суфинансирање из буџета ГО Звездара за 2021. годину у области културе.Ове године Општина Звездара је из буџета за ове намене определила 1.960.000,00  динара  за 19 пројеката.

„Реализацијом ових пројеката становницима Звездаре биће понуђени нови садржаји из области културе који ће квалитет живота на нашој општини подићи на виши ниво. Програми  су намењени различитим категоријама становништва и покривају све области културног стваралаштва, па ће велики број Звездараца у њима моћи да учествује, а то је и био циљ конкурса”- рекао је Владан Јеремић.

Потписивању  уговора о додели средстава из буџета ГО Звездара за 2021. годину за реализацију пројеката из области културе присуствовали су и члан Већа ГО Звездара  Душан Игњатовић, као и начелница Одељења за друштвене делатности ГО Звездара Весна Петровић Урошевић са сарадницима.

Начелница Одељења за душтвене делатности ГО Звездара Весна Петровић Урошевић информисала је представнике удружења о начинима праћења реализације одобрених пројеката, извештавања о реализованим активностима, наменском утрошку одобрених средстава и правдању трошкова пројекта