Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић, у суботу је  са сарадницима у Општини уручио нових 85 поклон пакета добродошлице бебама које су рођене  у 2023. године, а имају пребивалиште на територији општине Звездара.

Владан Јеремић је поздравио присутне родитеље звездарских беба и рекао да је подела пакета добродошлице бебама са Звездаре најлепша од свих акција намењених најмлађима које Општина Звездара спроводи. Ова акција има за циљ да најмлађим становницима општине пожели добродошлицу, а да њиховим родитељима мало помогне у првим данима када нови члан породице дође у дом.

„Градска општина Звездара је једна од ретких у земљи са позитивним природним прираштајем, па смо ове године по четврти пут организовали ову акцију поклањања пакета добродошлице звездарским бебама. Позвано је 85 родитеља за  пакете добродошлице где је укупно  подељено 47 пакета дечацима, 38 пакета девојчицама и један близаначки пар је добио пакет добродошлице. На тај начин желимо да покажемо да су ова деца наша будућност, а ова акција ће бити настављена и наредних година, па позивам родитеље нових беба  до шест месеци старости  са Звездаре да се за беби пакете добродошлице, који су једнообразни, и даље пријављују преко сајта Општине”-рекао је Јеремић пожелевши звездарским бебама и њиховим родитељима све најбоље.

Председник ГО Звездара, Владан Јеремић, позвао је родитеље да прате сајт општине Звездара на коме ће до краја године бити објављен  јавни позив за доделу ауто седишта за децу, која су финансирана из буџета општине.

Присутни родитељи су се захвалили Владану Јеремићу и општини на организацији ове акције која им, како су рекли, пуно значи у првим месецима по доласку беба у домове, јер је у пакетима које су добили све корисно.