У Градској општини Звездара данас су председник ГО Звездара Владан Јеремић и председник Спортског друштва „Раднички” Саша Јовићевић потписали Уговор о пословно-техничкој сарадњи између Општине и најстаријег спортског друштва у земљи које на данашњи дан обележава 103 године постојања. Потписивању уговора присуствовали су представници СД „Раднички”.

 

Владан Јеремић је рекао да се потписивањем овог уговора стварају добри услови да досадашња сарадња Општине Звездара и СД „Раднички” буде унапређена, јер ће промовисање међусобне сарадње потврдити да се и Општина и СД „Раднички” залажу за вредновање спортских резултата, као и за здрав начин живота, са жељом да се што више становника, посебно младих, бави спортом.

„Почаствован сам тиме што на данашњи дан, када се обележава 103 година постојања СД „Раднички потписујемо овај уговор са најстаријим спортским друштвом у земљи које се налази на Звездари. Свесни смо богате историје „Радничког” који је кроз генерације давао шампионе и чији су чланови освајали бројне медаље на домаћим и међународним такмичењима. Надам се да ће овим уговором о сарадњи бити створени услови да СД „Раднички” да још много шампиона, а да ће Општина Звездара бити поносна на те постигнуте резултате који ће младим генерацијама бити повод да се још више баве спортом”-рекао је Јеремић.