Председник Градске општине Звездара Владан Јеремић данас је потписао уговоре са корисницима помоћи у грађевинском материјалу, која се додељује породицама избеглица које живе на Звездари, а које су испуниле услове јавног позива. Потписивању уговора присуствовао је и члан Већа ГО Звездара Душан Игњатовић.

Председник ГО Звездара Владан Јеремић је поздравио присутне и рекао да му је драго што је, уз помоћ Комесаријата за избеглице Републике Србије, Градска општина Звездара и ове године имала могућност да обезбеди пакете помоћи у грађевинском материју за породице избеглица које живе на њеној територији.

„На овај начин 17 корисника је добило помоћ у грађевинском материјалу за коју се надамо да ће њима и њиховим породицама омогућити квалитетнији начин живота. Пошто на територији општине Звездара, још увек, има више од 500 наших суграђана који деле сличну судбину, Општина Звездара ће наставити са активностима које треба да обезбеде квалитетније услове за живот за избегла и расељена лица са њене територије и наставиће да аплицира за средства код домаћих и ЕУ фондова”-рекао је Владан Јеремић.