Humanitarnu akciju za pomoć bolesnoj deci, kojom se ovog puta prikupljaju sredstva za lečenje petogodišnjeg Zvezdarca, Viktora Miletića, obolelog od cerebralne paralize podržali su danas, 05.08.2016. opštinski funkcioneri: zamenik predsednika GO Zvezdara Predrag Veinović, predsednik Skupštine Aleksandar Eror, članovi Veća Nevena Milivojević, Aleksandar Luković, Novko Steljić, Branislav Paunović, Vladan Jeremić i Robert Milićević i odbornici.

Na trgu ispred GO Zvezdara postavljen je kamion Kompanije „Koka kola“, opremljen sokovima koje prolaznici mogu popiti u prijatnom ambijentu simuliranog kafića u hladovini.

Akcija je počela danas i trajaće tokom vikenda, tako da sugrađani, prolaznici po vrelom letnjem danu mogu da se osveže i odmore uz sok po ceni od 100 dinara, a istovremeno pomažu dečaku kome je pomoć neophodna za lečenje i reahabilitaciju posle intervencije koja ga očekuje u septembru.

„Gradska opština Zvezdara pružila je podršku ovoj humanitarnoj akciji, koja ima za cilj prikupljanje novčanih sredstava za rehabilitaciju jednog malog Zvezdarca, Viktora Miletića. Želeo bih da se zahvalim kompaniji „Koka kola“ što je organizovala ovu humanitarnu akciju i pozivam sve društveno odgovorne kompanije da se pridruže akcijama koje imaju humani cilj. Opština Zvezdara će i u budućnosti podržavati akcije svih kompanije koje su spremne da pomognu našim sugrađanima“, naveo je predsednik Skupštine opštine Zvezdara Aleksandar Eror.