Povodom Svetskog dana voda u sredu, 22.marta 2017., sa početkom u 11,30 sati u Zvezdara teatru Geodetska tehnička škola – jedina eko škola sa Zvezdare, organizuje priredbu, na kojoj će učenici, direktorka i nastavnici Tehničke škole „Nikola Tesla“ iz Velike Plane, odigrati gostujuću predstavu koju su sami pripremili.

Pored njih, gosti Geodetske tehničke škole biće i učenici dve osnovne beogradske eko škole: „Drinka Pavlović“ i „Vuk Kardžić“.

Uz zahvalnost Zvezdara teatru – pozorištu, koje kao ekološki saradnik uvek otvara vrata ovakvim događajima, Geodetska tehnička škola, širom raširenih ruku i otvorenog srca, poziva sve koji su spremni za druženje, a kao ulaznica poslužiće im prolećni osmeh.

Citatom „Čuda se ne događaju u suprotnosti sa prirodom, već u suprotnosti sa onim što smo navikli smatrati prirodom“ Sv.Augustina, profesorka Jagoda Petrović Ukaj i direktorka škole Marija….. pozdravnjljaju sve prijatelje škole i pozivaju na ovaj predivan događaj.

Nakon priredbe OŠ „Vuk Karadžić“ nastavlja „put“ do mesta gde se spajaju Sava i Dunav na koje će pozvati i sve prisutne sa priredbe da im se pridruže na tom ekološkom putovanju i nastavku obeležavanja dana posvećenog vodama.