Komisija za izbor korisnika za ekonomsko osnaživanje interno raseljenih lica i povratnika, formirana u okviru projekta „Bolji uslovi za život interno raseljenih lica i povratnika na Zvezdari“ finansiranog od strane Evropske unije, raspisuje javni poziv za prijavu za obuke za samozapošljavanje.

Obuke su osmišljene u tri modula, koji traju po tri dana, i to:

  1. započinjanje sopstvenog biznisa, biznis planiranje
  2. marketing planiranje, sagledavanje tržišta, cena proizvoda ili usluge, distribucija
  3. izvori finansiranje za svoju biznis ideju

Rok za podnošenje Obrasca za prijavu sa dokumentacijom je 28. jun 2019. do 15:30 časova na adresu: Gradska opština Zvezdara, ul. Bulevar kralja Aleksandra br.77, 11000 Beograd, poštom ili preko pisarnice Gradske opštine Zvezdara sa naznakom: za Komisiju za ekonomsko osnaživanje.

Obrazac za prijavu se preuzima na infopultu Gradske opštine Zvezdara (Bulevar kralja Aleksandra br.77 ), radnim danima od 07:30 do 15:30. Takođe, obrazac za prijavu nalazi se u prilogu ove vesti.

Sve informacije o Konkursu nalaze se u Javnom pozivu u prilogu ove vesti, na oglasnim tablama Opštine, a mogu se dobiti svakog radnog dana od 11-14 časova  na broj telefona koordinatora projekta Jovana Čakarevića 064/1787-214.

Učesnici obuka imaće dodatnu prednost prilikom dodele konkursa za dodelu alata za razvijanje sopstvenog biznisa, koji će biti raspisan nakon obuka (u pitanju je nabavka 10 paketa alata u vrednosti do 2.000 evra).

Ovo je deo aktivnosti na projektu, koji finansira Evropska unija u ukupnom iznosu od oko 283.000 evra, a sprovodi ga Gradska opština Zvezdara u partnerstvu sa Udruženjem „Zavičaj“. Cilj projekta je pomoć u unapređenju uslova stanovanja interno raseljenih lica i povratnika sa Zvezdare, ali i ekonomsko osnaživanje kroz podršku samozapošljavanju, započinjanju ili širenju sopstvenog biznisa.

 

Prilozi:

JAVNI POZIV OBUKE (1)

Prijava za obuke