Ekipa “Knjigom do saznanja” na čelu sa profesorom Ljubišom Stojmirovićem u društvu  predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića posetila je Prihvatilište za decu u ulici Živka Davidovića i poklonila paket knjiga biblioteci. Obilasku Prihvatilišta, u ime Kabineta predsednika, prisustvovalaj je i Ivona Fuštić.

Jeremić je rekao da Gradska opština Zvzedara ima dobru saradnju sa svim ustanovama na teritoriji opštine a da su ustanove socijalne zaštite kakvo je Prihvatilište za dece izuzetno važne jer zbrinjavaju decu koja zbog životnih okolnosti ne mogu da budu u svojim porodicama.

Direktorka Prihvatilišta za decu Danijela Stajković zahvalila se na donaciji i dodala da je u ovoj ustanovi trenutno 29-oro dece sa kojima radi visoko obučen kadar koji se trudi da kod  štićenika razvije veštine kako bi ih na taj način osposobili za samostalan život.

Zgrada ove ustanove je zadužbina bračnog para Davidović i nekada je bila škola za edukaciju dece. 70-tih godina prošlog veka u ovim prostorijama nalazila se OŠ “Ćirilo i Metodije” a od 2018. godine je Prihvatilište za decu.