Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić je prisustvovao mečevima u boksu i kik boksu koji su povodom obeležavanja Dana opštine Zvezdara održani u sportskoj sali „David Kalinić” u ulici Stanka Vraza. Na turniru, koji je održan u organizaciji Bokserskog kluba „Zvezdara-Olimp” i Kik boks kluba „Krstaš”, u saradnji sa GO Zvezdara, takmičili su se devojčice i dečaci do 4. razreda osnovne škole.

 

Vladan Jeremić je uručio medalje učesnicima i pehare BK „Zvezdara-Olimp” i KBK „Krstaš” za organizaciju i kvalitet mečeva i rekao da mu pričinjava zadovoljstvo što je prisustvovao ovom sportskom događaju koji ima za cilj da afirmiše boks i kik boks, ali i da mladima posluži kao primer koji treba da pokaže da je bavljenje sportom jako korisno i da pomaže negovanju zdravih životnih navika, posebno kod mladih.

 

U ime BK „Zvezdara-Olimp” Zlatko Došljak se zahvalio svima koji su došli da podrže ovaj turnir, a posebno klubovima koji su na njemu učestvovali sa svojim ekipama-BK „Voždovac”, BK „Filić”, BK „Kid Bleki”, KBK „Zemun”, delegatu manifestacije i sudijama.

 

Uz međusobnu podršku devojčice i dečaci su na turniru demonstrirali ove veštine, a najveće ovacije dobila su dva mala boksera, naslednici svojih očeva koji su nastavili njihovim stopama, Konstantin Došljak iz BK „Zvezdara-Olimp” i Mihajlo Filić iz BK „Filić”.