“Авив Парк Звездара”, у сарадњи са ГО Звездара и Институтом за трансфузију крви Србије, организује у недељу, 18. септембра, акцију добровољног давања крви.

Трансфузиомобил за добровољне даваоце крви биће постављен на платоу “Авив Парка Звездара”, у улици Живка Давидовића 86 (преко пута зграда у улици Рудо на Коњарнику), у периоду од 11 до 17 сати.

Сви заинтересовани становници Звездаре, али и остали грађани Београда, могу да учествују у овој акцији и на тај начин покажу своју хуманост. Поред тога, сви добровољни даваоци крви ће имати и могућност да провере своје здравствено стања.

“Авив Парк Звездара одазиваће се за учешће и у будућим акцијама хуманог давања крви. Као нова локација на општини Звездара имамо за циљ да привучемо што већи број грађана, како бисмо се сви потрудили да помогнемо Институту за трансфузију крви Србије, и помогнемо грађанима којима је крв хитно потребна. Очекујемо хумане људе на платоу Авив Парка Звездара у недељу, 18. септембра, од 11 до 17 часова, и надамо се добром одзиву својих комшија и осталих грађана” – истакли су данас из “Авив Парка Звездара”.

Овом акцијом испред Авив Парка Звездара наставља се добра сарадња са Институтом за трансфузију крви Србије чији је циљ да се обезбеде неопходне залихе ове драгоцене течности за све суграђане којима је крв потребна.