Звездарци ће добити прилику да покажу хуманост и улепшају дан себи и другима, дајући крв у трансфузиомобилу који ће у понедељак, 22. маја, бити постављен на платоу ТЦ Авив парк Звездара, у улици Живка Давидовића 86 (преко пута “Рудо” зграда на Коњарнику) од 12 до 18 часова.

Ово специјализовано возило за рад на терену – трансфузиомобил, обезбеђен акцијом Института за трансфузију крви Србије, допринело је унапређеном раду мобилних екипа Института, јер су обезбеђени доступност и комфорни услови за даваоце крви на свим локацијама.

“Претходне акције добровољног давања крви, које су у Авив парку Звездара организоване зимус, биле су врло успешне, па можемо очекивати у понедељак још боље резултате сада када је лепо време и када су људи вољни да прошетају до нас и да помогну другима. Ми смо спремни увек да изађемо у сусрет и дамо сваки допринос Општини Звездара”, истакли су из менаџмента Авив Арлон компаније, која је инвеститор Авив парка на Звездари.

Организатори позивају становнике Звездаре да упонедељак, 22. маја, дају крв, провере своје здравље и проведу пријатан дан у Авив парку Звездара.