Са жељом да новорођеним Звездарцима пожели добродошлицу а њиховим родитељима пружи подршку у првим данима родитељства, Градска општина Звездара, у сарадњи са удружењем грађана „Перспективе“ и Водичем за родитеље, од ове године реализује акцију „Беби на дар“.

Председник ГО Звездара Едип Шерифов уручиo je данас, 04. јуна у скупштинској сали Општине прве поклон пакете новорођеним бебама са територије Звездаре.
 
Том приликом председник је честитао присутним родитељима, бакама и декама долазак на свет новог члана и обећао да ће општина Звездара и убудуће радити овако лепе акције.
 
Бебе рођене почев од 1. априла 2013. чији родитељи имају пребивалиште на подручју општине Звездара добиће поклон пакет: комплет од 3 приручника са 3 ДВД-а:

– Лако до првог корака ауторке др Данијеле Вукићевић

– Лако до прве речи чији је аутор логопед Милица Вакићи

– Беби кувар који је радила група аутора

Бебе које ће бити рођене у наредном периоду у породилишту на Звездари, поклон ће добити у општини, након пријаве детета у нашој матичној служби. Потребно је да родитељ са собом понесе личну карту и фотокопију Листа за новорођенче или Извода из матичне књиге рођених.

Звездарским бебама рођеним у другим породилиштима, поклон пакет ће на кућну адресу донети одборници општине Звездара, након најаве и договора термина посете са патронажном сестром Дома здравља Звездара.

Акцију БЕБИ НА ДАР Општина Звездара реализује у сарадњи са Матичном службом, патронажном службом Дома здравља Звездара, породилиштем КБЦ Звездара и медијима.

 
Контакт за све додатне информације:
Телефон: 3405-717