У оквиру Манифестације „16 дана активизма против насиља над женама“, Комисија за родну равноправност председника ГО Звездара, у сарадњи са Клубом борилачких вештина „Такеда”, у заједничкој акцији оснаживања жена против насиља, организује још један бесплатан курс самоодбране за девојчице и жене Звездаре – oд 25. новембра до 31. децембра 2016. у терминима тренинга за старију групу: понедељком, средом и петком од 20,30 до 21,30 сати у ОШ. „Стеван Синђелић“, Улица Милића Ракића 1, Коњарник- бесплатни тренинзи за жене и девојчице свих узраста.

„Дефен До – Основни курс самоодбране за девојчице и жене обухвата одбрану од 10 најчешћих лаичких напада ђу ђуцу техникама које омогућавају да се на најлакши начин одбраните,ослободите напада и доведете себе у ситуацију да не будете повређене“ – поручују из Клуба.

Програм се спроводи у три нивоа: oсновни – средњи – виши. Основни курс обухвата и упознавање са правним аспектима нужне одбране и крајње нужде и аспектима употребе силе.

Клуб борилачких вештина „Такеда” – Београд је школа традиционалних стилова јапанских борилачких вештина – Корју Бујутсу (корју буђуцу), у „Такеди” се тренирају вештине Ју Јутсу (ђу ђуцу ) и Аикијујутсу (аикиђуђуцу), регистрован je у Министарству спорта и Агенцији за привредне регистре, тренери и инструктори иза себе имају 20 година искуства у раду са децом и омладином.

Председник клуба и главни тренер Борко Радовановић има националну тренерску лиценцу за борилачке вештине и носилац је црног појаса 6. дан за ђу ђуцу и 3. дан за аикиђуђуцу.

Клуб тренинге одржава у ОШ „Стеван Синдјелић” – Милића Ракића 1, Коњарник у терминима понедељак –среда –петак за децу од 5 до 12 година у времену од 19.30 до 20.30 и група за одрасле од 20.30 до 21.30.

Контакт за пријављивање:
Комисија за родну равноправност председника ГО Звездара
info@zvezdara.org.rs