Градска општина Звездара је и ове године, у сарадњи са Плесном школом Аурора, за своје основце припремила квалитетан програм физичких активности – бесплатну школу плеса у току зимског распуста.

Деца школског узраста могу да се опробају, забаве и одлуче за неки од плесних стилова, са сјајним и талентованим кореографима и инструкторима Плесне школе Аурора.

Часови ће се одржавати током фебруара два пута недељно у просторијама Плесне школе Аурора, Устаничка 189, а полазници се могу одлучити за један од три понуђена плесна стила: латино плесови, шоу денс и хип хоп.

Циљ програма је упознавање деце са прелепим светом спортског и модерног плеса, који као спортска дисциплина на јединствен начин доноси огромни бенефит здравог развоја кроз покрет, дружење и музику.

Плесна школа Аурора као дугогодишњи лидер у области плеса као здравог начина живота и организатор многобројних плесних манифестација и такмичења у Београду, нуди својим полазницима идеалну прилику да у фебруару плешу и открију ову прелепу дисциплину.

Резервације и пријаве као и додатне информације могу се добити на телефон Плесног клуба Аурора 069/2881-776.