Пројекат „Пан театра” „Позориште за велике и мале“, који је добио средства на Конкурсу за суфинансирање пројеката за културу из буџета ГО Звездара, биће реализован по плану, па ће представа за децу „Црвенкапа“ бити бесплатно одиграна за становнике Звездаре 26.5.2018. године у 11 сати на сцени „Пан театра“ (сала Месне заједнице „Липов лад“, адреса Булевар краља Александра 298 ).

Друга бесплатна представа из овог пројекта  „Романтичне будале” намењена је одраслима и биће одиграна у истом простору 16.6.2018. у 20 сати.

Због ограниченог броја места (150 седишта), сви заинтересовани Звездарци/ке се могу јавити на телефон 2418 524 и резервисати и преузети карте за поменуте представе.

У представи „Црвенкапа” са децом се друже браћа Грим, који покушавај, уз дечију помоћ, да напишу бајку „Црвенкапа“. Да ли је Црвенкапа стварно Црвенкапа или је Жутокапа, да ли је Вук стварно тако зао или је он једна смотана кукавица,….. На та и још многа друга питања ће браћа Грим дати одговоре у овој контакт представи, прожетој сонговима и игром.

У комедији „Романтичне будале” могу се пронаћи свака жена и сваки мушкарац, јер су мушко-женски односи приказани кроз осам различитих ситуација у којима се женска очекивања, захтеви, понашање и др. не подударају са мушким, али постоји нешто необјашњиво што веже жене и мушкарце. И од те сурове реалности ни у животу не можемо побећи. Једни друге чинимо срећнима, узбуђенима, нервознима, па опет испуњенима . Једни без других хоћемо и нећемо, желимо и не желимо, али ипак не можемо.