Плесни клуб „Аурора“, традиционално је у сарадњи са Градском општином Звездара, организатор програма “Бесплатни плесни септембар”.

Сва заинтересована деца узраста од 7 до 15 година имају могућност да у току септембра месеца бесплатно похађају часове плеса различитих плесних стилова. Часови ће се одржавати два пута недељно, суботом и недељом у просторијама Плесног клуба „Аурора“, Устаничка 189, а полазници се могу одлучити за један од три понуђена плесна стила: латино плесови, jazz  dance и hip hop. Циљ програма је упознавање што више деце на нашој Oпштини са прелепим светом спортског и модерног плеса.

У ери великих плесних шоу програма и огромне популаризације плеса као здравог начина живота, идеалног избора за рекреацију и великих могућности  које нуди за  даље професионално спортско бављење , Плесни клуб „Аурора“ као дугогодишњи лидер у области плеса и организатор многобројних плесних манифестација и такмичења у Београду, нуди својим полазницима идеалну прилику да у септембру плешу са нама и открију ову прелепу дисциплину.

Резервације и пријаве као и додатне информације Плесног клуба „Аурора“ могу се добити на  телефон: 069/2881- 776.