У великој сали Месне заједнице „Миријево” синоћ је одржано четврто вече манифестације „Момини дани”.

У првом делу програма наступали су средњошколци, учесници фестивала „Миријевски Орфеј”, којима су том приликом уручене награде у похвале. Њихови радови се, такође, налазе у Зборнику радова „Миријевски Орфеј”  који је и у претходна два дана промовисан на Фестивалу. Награде и похвале су отишле у Стару Пазову, Књажевац, Ниш, Сарајево, Живинице (БиХ), Лесковац, Нови Сад и Београд.

Гост вечери је био Живан С.Филиповић, песник за децу који је својим прилогом обогатио програм.

Вече су као и свако до сада улепшали својим музичким програмом ученици Музичке школе „Владимир Ђорђевић” са Звездаре.

У другом делу програма настављен је песнички фестивал за одрасле „Мала птица”.

У марту месецу Књижевни клуб „Мала птица” расписао је конкурс за учешће на песничком полумаратону за петнаест најбољих песника, а поезију око тридесетак песника објавио је у Зборнику „Мала птица” који се промовише на песничком фестивалу „Мала птица”. Ове године је Зборник био највећим делом посвећен великану књижевности Моми Димићу и у њему су објављени радови посвећени Моми на свим досадашњим манифестацијама. У њему се налазе и награђени есеји писани на тему неке од Димићевих књига.

Организатори манифестације су: Књижевни клуб „Мала птица”, Месно удружење пензионера Миријево, КУД „Свети Сава”, Библиотека „Мома Димић” и Музичка школа „Владимир Ђорђевић”.

Манифестацију су подржали: Градска општина Звездара и појединци.