ЈКП „Градске пијаце“ и ГО Звездара за све Звездарце организују Дечију пијацу на Пијаци „Миријево“ у суботу, 4. новембра (улица Матице српске 43). Свечано отварање је у 11 часова. Улаз је слободан.

Присутнима ће се обратити мр Иван Сочо, директор ЈКП „Градске пијаце“, Милош Игњатовић, председник ГО Звездара и др Будимир Грубић,  директор ЈКП „Ветерина Београд“.

Учесници на Дечијој пијаци биће деца предшколских установа и ученици основних школа које се налазе на територији општине Звездара. Посетиоци манифестације имаће прилике да уживају у различитим радионицама, изложбама, да се упознају са разноврсним секцијама школа, а најмлађи учесници, представиће своје вештине и креативност на радионицама на тему „Воће и поврће“, као и сценским наступима.

Љубитељи паса, на Дечијој пијаци имаће прилику да усвоје пса из градског прихватилишта и пруже му нови дом, а сви пси биће одевени у посебно дизајнирана одела омиљених јунака цртаног филма „Патролне шапе“.

Учесници манифестације показаће и своје вештине и таленат у музичко-сценском наступу кроз рецитале, наступе школских хорова, драматизацији представа, ревији маски, као и извођењу народних игара.

Дођите да се дружимо уз  јунаке цртаног филма „Патролне шапе“